Fluoriet, ruw

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Brok ruwe Fluoriet, per stuk

Productinformatie

Fluoriet, steen van ongeremde fantasie. 
Fluoriet heeft een positieve invloed op het denkvermogen. Het verbetert je geheugen, vergroot je concentratie, helpt sneller informatie te verwerken en stimuleert ook nog eens jouw creativiteit! Niet alleen fijn voor in een atelier, deze steen doet het ook goed in de studeerkamer. 

Leg de steen in de buurt van een computer om jezelf te beschermen tegen de electromagnetische straling ervan, of beter nog: Hang een fluoriet om je nek. Een fluoriet legt namelijk een beschermend schild om je heen en absorbeert negatieve energie. 

Fluoriet helpt te denken in structuren en schept orde in chaos. Het laat je zien waar jij jouw gevoelens niet tot uiting laat komen en met welke gedragingen en vastgeroeste gewoontes jij jezelf beperkt. Fluoriet vergroot het zelfvertrouwen. 

Fluoriet is geschikt voor kinderen. 

Groene fluoriet specifiek is een fijne hartopener, kalmeert en werkt ontspannend.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Ongeveer 4 cm
Gewicht: 75-110 gram

Gebruik edelstenen (algemeen)

Created with Sketch.

Laad en ontlaad edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.

Gebruik Fluoriet (Specifiek)

Created with Sketch.

Ruwe fluoriet kan beter niet teveel worden blootgesteld aan water omdat de steen licht oplosbaar is in water.

Fluoriet kan verbleken door blootstelling aan fel zonlicht.