Celestien Geode Hartvorm 1,6kg

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Van deze mooie engelensteen in hartvorm gaat ons Zenzusters’ hart sneller kloppen! 

Productinformatie

Celestien of Coelestien is een van de Engelenstenen. Celestien vergemakkelijkt dan ook het contact met jouw engelen en gidsen. Ga bijvoorbeeld mediteren met een Celestien in je hand of op je schoot. 

Celestien is een steen met een verkoelende en kalmerende werking. Ze is goed tegen nervositeit, angstige en beklemmende gevoelens, met name angsten tegen over het onbekende, gevoelens van onmacht en beperking. Ook bij somberheid helpt Celestien je weer richting een goed humeur. 

Celestien vergroot jouw energetisch potentieel en helpt jouw trilling te verhogen. Hierdoor kan jouw spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling terecht komen. Celestien helpt bovendien bij het vertrouwen in jouw Zelf.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Gewicht: 1,6kg
Afmeting: 14x11x6 cm

Gebruik Edelstenen (Algemeen)

Created with Sketch.

Laad en ontlaad edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.

Gebruik Celestien (Specifiek)

Created with Sketch.

Celestien of Coelestien is een vrij broze steen en kan beter niet onder water worden gehouden of blootgesteld aan fel zonlicht. Door water verliest Celestien bovendien haar kleur.