Carneool stukje, ruw

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Ruw stukje Carneool
Let op: de foto is slechts een voorbeeld. De stenen zijn een natuurproduct en hierdoor is ieder stuk uniek. Het stuk carneool dat je ontvangt kan qua vorm en kleur dus afwijken van de foto. 

Productinformatie

Carneool is een opbeurende,  verkwikkende en verwarmende steen. Het heeft daardoor een positief effect op angst en depressieve gevoelens. Werkt in op de onderste chakra’s en helpt daardoor aarden en veilig voelen. Bevorderd vruchtbaarheid, werkt ondersteunend bij een prille zwangerschap en balanceert het hormoon stelsel. Verminderd jaloezie door zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten en versterkt de doelgerichtheid en concentratie waardoor je succesvoller kunt zijn. Fijne steen om dromen te manifesteren en angsten te overwinnen. 


Het is een steen met veel oude wijsheid en ideaal om vorige levens en beschavingen te onderzoeken in meditatie. Helpt angst voor de dood te relativeren.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Gewicht: 25-50 gram
Grootte: 3-5 cm

Gebruik edelstenen (algemeen)

Created with Sketch.

Laad en ontlaad edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.