Aventurijn, ruw

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Brok ruwe Aventurijn, per stuk

Productinformatie

Aventurijn is onze kleine geluksbrenger. 
De steen staat bekend om het brengen van welvaart. Het is een steen die je kan helpen met het zetten van doelen en het manifesteren ervan. Het geeft zelfvertrouwen in nieuwe situaties, brengt blijdschap, optimisme en levenvreugde. 

Groene Aventurijn heeft een kalmerende en verzachtende werking. Het geeft emotionele rust, helpt met los laten en zorgt daarvoor dat malende gedachten meer naar de achtergrond verdwijnen. Hierdoor is Aventurijn ook een fijne steen voor op de slaapkamer om de nachtrust te bevorderen. Driftige buien verminderen door het (her)vinden van innerlijke balans waardoor de zelfbeheersing niet meer zo snel wordt verloren. 

Groene Aventurijn is een hartopener, heelt hartzeer en door de kalmerende werking bevorderd het een tevreden gevoel.

Aventurijn is geschikt voor kinderen. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Ongeveer 4 cm
Gewicht: 25 - 45 gram

Gebruik edelstenen (algemeen)

Created with Sketch.

Laad en ontlaad edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.