Angel Aura Cluster 262gr

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Engelachtig wit met een regenboogglans, deze angel aura cluster geeft je een liefdevolle omhelzing door er alleen maar naar te kijken.

Productinformatie

Angel Aura wordt verkregen door een alchemisch proces. Door de toevoeging van een laagje edelmetaal verhoogt de trilling van de steen en worden de eigenschappen van het edelmetaal gecombineerd met de eigenschappen van de steen.

Angel Aura kristallen worden nieuwetijdsstenen genoemd vanwege de hoge trilling. En hebben over het algemeen de eigenschappen dat ze vrolijk, lichthartig en vredig maken. Angel Aura stenen worden zo genoemd omdat er geloofd wordt dat ze een sterke verbinding hebben met de engelenwereld en dus ook jouw verbinding en intuitie versterken.

Bergkristal is een alleskunner. Bergkristal ziet wat je nodig hebt en versterkt daar waar dat nodig is. Bergkristal past zich aan de situatie aan. Bergkristal zuivert je aura en brengt balans. 

Bergkristal harmoniseert en brengt liefdevolle energie. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Gewicht: 262gram

Gebruik Edelstenen (Algemeen)

Created with Sketch.

Laad en ontlaad edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.

Gebruik Angel Aura (Specifiek)

Created with Sketch.

Angel Aura kristallen hebben een alchemisch proces doorstaan waarbij ze tot 800C zijn verhit voordat ze voorzien worden van een laagje edelmetaal (bijv. Goud, Platinum, Titanium). Deze behandeling kan de stenen brozer maken. Behandel de stenen daarom met wat extra liefde en reinig de clusters nooit met water of vuur.