Angel Aura Amethist Cluster 106 gr

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Een beauty van een Angel Aura Amethist Cluster. Alleen al de schittering laat je hart zingen!

Productinformatie

Angel Aura Amethist wordt verkregen door een alchemisch proces. Door de toevoeging van een laagje edelmetaal verhoogt de trilling van de steen en worden de eigenschappen van het edelmetaal gecombineerd met de eigenschappen van de steen.

Angel Aura kristallen worden nieuwetijdsstenen genoemd vanwege de hoge trilling. En hebben over het algemeen de eigenschappen dat ze vrolijk, lichthartig en vredig maken. Angel Aura stenen worden zo genoemd omdat er geloofd wordt dat ze een sterke verbinding hebben met de engelenwereld en dus ook jouw verbinding en intuitie versterken.

Van Amethist Aura stenen wordt ook wel gezegd dat het jouw band met de Fae wereld versterkt.

De Amethist zelf staat ook voor spirituele ontwikkeling, zuivering van (spirituele) energie. De Amethist laat je eerlijker naar jezelf kijken en helpt je bij het oplossen van negatieve gedragspatronen. Doorbreekt vicieuze denkpatronen, helpt bij verslavingen, spanningshoofdpijn en slaapproblemen. Amethist werkt op de alvleesklier, lever en bijnieren en werkt op je ajna chakra (voorhoofdchakra). Amethist brengt balans. Amethist is een krachtige steen die ook andere stenen kan zuiveren. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Gewicht: 106gram
Afmetingen:  cm x  cm x  cm

Gebruik Edelstenen (Algemeen)

Created with Sketch.

Laad en ontlaad edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.

Gebruik Angel Aura Amethist (Specifiek)

Created with Sketch.

Angel Aura kristallen hebben een alchemisch proces doorstaan waarbij ze tot 800C zijn verhit voordat ze voorzien worden van een laagje edelmetaal (bijv. Goud, Platinum, Titanium). Deze behandeling kan de stenen brozer maken. Behandel de stenen daarom met wat extra liefde en reinig de clusters nooit met water of vuur.