Sacred Me-time thuisritueel Giftbox

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Een giftbox met allerlei verrukkelijkheden voor een flinke dosis zelfliefde, waarmee jij jouw eigen ritueel mag bedenken

Productinformatie

Geen richtlijnen, maar een ritueel vanuit jouw eigen hart wat met deze ingrediënten erbij vast niet mis kan gaan. 

Inhoud van de geschenkdoos:

  • Organic wierook (stokjes) jasmijn 15gr
  • Wierookhouder houten plankje met een olifantje
  • Roze kaars van 25 cm
  • Savon de Marseille zeep met rozengeur en rozenblaadjes 100gr
  • Balm Balm Organic Rozenwater 30ml
  • Rozekwarts 20-30gr


Steek de kaars aan, brand wat wierook en laat jouw magie schijnen.

JASMIJN
De exotische, sensuele geur van jasmijn werkt kalmerend, maakt blij (helpt tegen depressieve gevoelens) en zou zelfs een goed aphrodisiacum zijn. 

ROOS
De bloemige geur van de roos werkt troostend en rustgevend bij stress en helpt bij het openen van het hartchakra en het versterken ervan van de energie. 

ROZEKWARTS

Rozekwarts zorgt voor een liefdevolle energie en harmonie in de ruimte. De rozekwarts is een steen met een zachte energie. Ze leert je dan ook zacht te zijn voor jezelf. Rozekwarts is de steen van zelfliefde. Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen. De steen wil je leren dat je goed bent zoals je bent. En helpt je anderen te accepteren. Omdat Rozekwarts een troostende en kalmerende steen is, is het ook een fijne steen bij verdriet en angst.

ROZE KAARS
Het magische gebruik van de kleur roze heeft betrekking op het omarmen van jouw vrouwelijkheid (of vrouwelijke kant), emotionele genezing, liefde, vrede, vriendschap en innerlijke balans. Note: Deze kaars is een 'gewone' paraffine/stearine kaars. De blessed (geladen) kaarsen vind je in het zelfliefde pakket.

Gebruik edelstenen (algemeen)

Created with Sketch.

Laad en ontlaad edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.

Ingrediënten Marseillezeep Rose

Created with Sketch.

sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua, glycerin, perfume (fragrance), palm kernel, acid, sodium chloride, rosa centifolia flower, prunus amygdalus dulcis oil, tetrasodium EDTA, tetrasodium etidronate, citronellol, linalool, alpha-isomethyl ionene, disthylhexyl sodium sulfosuccinate.

Ingrediënten BALM BALM Rozenwater

Created with Sketch.

All ingredienten zijn afkomstig van biologische teelt: 
Rosa damascena (roos) bloem destillaat