Holiday Survival kit

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Overleef de feestdagen met ons Holiday Survival Pakket! In dit pakket vindt je: 
1x Witte Salie 10cm (t.w.v. 6,95)
2x Palo Santo (t.w.v. 3,00)
1x Een flesje Drakenbloed wierookhars inhoud 10 gr. (t.w.v. 3,95)
1x Labradoriet palmsteen (t.w.v. 19,95)
allemaal bij elkaar in feestelijke verpakking. 
Ideaal om kado te geven aan de gastvrouw of gastheer. Of gewoon lekker om zelf te houden.

Productinformatie

-Een uitgebreidere uitleg van de producten zit bijgesloten in het pakket-

Witte Salie is een veelgebruikt rookkruid om negatieve energie los te maken uit een ruimte en de ruimte hierdoor te reinigen. Ideaal om de hardnekkige energie van dat ene familielid of vriend (je weet wie ik bedoel als je er een hebt) weg te krijgen na de festiviteiten.

Palo Santo of Heilig Hout heeft een zelfde soort werking als salie, maar minder intens. De geur van Palo Santo is een zachte aardende geur en heeft op de meeste mensen een rustgevende werking. Het is dus fijn om, (nadat je het huis hebt schoongemaakt en alles hebt klaargezet), even wat Palo Santo te branden voor de festiviteiten los barsten.

Drakenbloed Wierookhars is een echte krachtpatser. Het reinigt niet alleen de ruimte, het versterkt ook jouw innerlijke kracht en zelfvertrouwen en geeft een meditatieve sfeer aan een ruimte. Let wel op, want van drakenbloed wordt gezegd dat het gepassioneerde liefde aantrekt. Drakenbloed wordt ook vaak gecombineerd met andere wierooksoorten om de zuiverende krachten te versterken. 

*Voor wierookhars heb je een vuurvast schaaltje met zand nodig, een speciaal houtskooltje (te verkrijgen bij spirituele winkels) een vuurvaste tang voor de houtskool en een lepeltje voor de wierookhars of gebruik een zeefwierookbrander.

Labradoriet is met name bekend om de beschermende eigenschappen van de steen. Het beschermt tegen negatieve energie, negatieve gedachten, de invloed van anderen en tegen energetisch vampirisme. Houd de labradoriet tijdens de feestdagen dicht bij je zodat alle prikkels zachter binnen komen en jij goed je grenzen aan kunt geven tijdens deze drukke dagen.

Gebruik edeLStenen (algemeen)

Created with Sketch.

Laad en ontlaad edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.