Pendel Rozekwarts of Bergkristal

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Pendel in Rozekwarts of Bergkristal excl. ketting (los bij te bestellen)

Productinformatie

Bergkristal

Bergkristal is een alleskunner,  een mooie talisman als je haar bij je draagt. Bergkristal ziet wat je nodig hebt en versterkt daar waar nodig is. Draag bergkristal met andere stenen en zij versterkt ze. Bergkristal werkt zuiverend, verkoelend en vitaliserend. Bergkristal brengt balans. Maakt krachtig, doelgericht, versterkt je intuïtie en zuivert je aura. Harmoniseert en brengt liefdevolle energie.

Rozekwarts
De rozekwarts is een steen met een zachte energie. Ze leert je dan ook zacht te zijn voor jezelf. Rozekwarts is de steen voor zelfliefde. Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. De steen wil je leren dat je goed bent zoals je bent. Want dat ben je, en ergens diep in je weet je dat. De Rozekwarts haalt dit naar boven, indien je het vergeten bent. Laat deze steen toe om te herinneren hoe mooi je bent. Jij bent een kadootje, net als deze mooie steen. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De lengte van de hanger is 4cm
Exclusief ketting

Gebruik Edelstenen (Algemeen) 

Created with Sketch.

Laad en ontlaad edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.