Kyaniet hanger

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Hanger Kyaniet exclusief ketting (deze is wel bij te bestellen)

Productinformatie

Kyaniet is een fijne verhelderende steen. Helpt bij verwarring en onrust omdat Kyaniet de kalmte bewaard. Hierdoor kun je ook spontaner reageren in stressvolle situaties. Kyaniet is, ondanks het redelijk grove uiterlijk, een steen die gladstrijkt. Het bevordert tevredenheid en haalt de extremen uit je humeur. Onder je kussen versterkt Kyaniet jouw dromen en zorgt dat je ze beter herinnert. Kyaniet is een spirituele krachtpatser die jouw spirituele pad boven je ego verheft en is daarom ook een krachtige steen voor een betere communicatie met gidsen en lichtwezens. 


Kyaniet verwijderd de blokkades om je uit te spreken en laat jouw eigen stem spreken. Volgens sommige bronnen is Kyaniet daarom erg geliefd onder zangers en zangeressen. 


Let wel op: Kyaniet kan slecht tegen water. Reinig de steen daarom nooit met water, maar gebruik reinigende rook, maanlicht, reinigende kristallen of intentie. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De hangers zijn +/- 3 cm 

Productdetails

Created with Sketch.

Hanger Kyaniet met ketting. Lood en nikkelvrij. 

Let op: De hanger op de foto is een voorbeeld. Edelsteen is een natuurproduct en geen hanger is hierdoor hetzelfde. De vorm van de hanger kan hierdoor afwijken van de foto. 

Gebruik Edelstenen (Algemeen)

Created with Sketch.

Laad en ontlaad edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.