Ketting Libelle Transformatie

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Ketting, messing, Libelle met Turquoise kralen (6mm).

Productinformatie

De libelle staat, net als de vlinder, symbool voor transformatie. De libelle kondigt verandering aan, luchtigheid, speelsheid, kracht, wijsheid, voorspoed. Er hangt verandering in de lucht, positieve verandering. Weer op adem komen. 


Bij deze libelle hoort Afrikaans Turkoois. Een steen van balans. Heb je meer rust in je leven nodig dan brengt deze steen innerlijke kalmte, rust en maakt je alert. Bij uitputting of lusteloosheid werkt de steen vitaliserend en opwekkend. Een steen van evenwicht. Maar ook een steen die voorspoed en geluk brengt. Een Turkoois helpt je op je weg naar zelfverwezelijking en  pakt hierin meteen een eventuele slachtofferhouding aan. 


LET OP!
De kralen zijn gemaakt van (half)edelsteen, een natuurproduct. Geen steen is hetzelfde en de kralen die je ontvangt kunnen qua kleur iets afwijken van de foto.

Maat of Afmetingen

Created with Sketch.

Kies tijdens het bestellen de lengte van jouw ketting. De ketting is in lengte verstelbaar. De lengte van de ketting die je kiest is berekend zonder de hanger, dus de hanger valt eronder.

De ketting is verkrijgbaar in de lengtes:
40 - 45 cm
45 - 50 cm
50 - 55 cm
55 - 60 cm 
60 - 65 cm

Staat jouw lengte er toch niet tussen? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

GEBRUIK EDELSTENEN (ALGEMEEN)

Created with Sketch.

Laad en ontlaadt edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.

GEBRUIK Turkoois (specifiEk)

Created with Sketch.

Hoewel Afrikaans Turquoise een jaspissoort is, en harder dan gewoon Turquoise is het een edelsteen dat niet goed tegen water kan. Reinig deze steen dan ook niet in water. De steen kan verkleuren onder invloed van (fel) zonlicht.