Ketting Godin Rozekwarts

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Godinnenketting met Rozekwarts (6mm) en godinhanger.


Productinformatie

Deze afbeelding van de Godin staat voor vruchtbaarheid, creatiekracht en het omarmen van jouw vrouwelijkheid. The Divine Feminine. 

De kralen zijn 6mm en Rozekwarts. De ketting en hanger zijn nikkelvrij.

Rozekwarts is de ideale steen van zelfliefde. Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Omarm jezelf in jouw volledigheid. De steen wil je leren dat je goed bent zoals je bent. Want dat ben je, en ergens diep in je weet je dat. De Rozekwarts haalt dit naar boven indien je het vergeten bent. Laat deze steen toe om te herinneren hoe mooi je bent.

LET OP!
De kralen zijn gemaakt van (half)edelsteen, een natuurproduct. Geen steen is hetzelfde en de kralen die je ontvangt kunnen qua kleur iets afwijken van de foto.

Maat of Afmetingen

Created with Sketch.

Kies tijdens het bestellen de lengte van jouw ketting. De ketting is in lengte verstelbaar. De lengte van de ketting die je kiest is berekend zonder de hanger, dus de hanger valt eronder.

De ketting is verkrijgbaar in de lengtes:
40 - 45 cm
45 - 50 cm
50 - 55 cm
55 - 60 cm 
60 - 65 cm

Staat jouw lengte er toch niet tussen? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

GEBRUIK EDELSTENEN (ALGEMEEN)

Created with Sketch.

Laad en ontlaadt edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.