Ketting Godin Netstone Jaspis

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Godinnenketting met Netstone Jaspis (6mm) en godinhanger.


Productinformatie

Deze afbeelding van de Godin staat voor vruchtbaarheid, creatiekracht en het omarmen van jouw vrouwelijkheid. The Divine Feminine. 

De kralen zijn 6mm en Netstone. De ketting en hanger zijn nikkelvrij.

Netstone is een type Jaspis die voor zorgzaamheid, ondersteuning en verbinding staat. Deze steen helpt je gronden en haar sterke aarde energie versterkt jouw band met de natuur. Een zachte steen die je helpt in de strijd tegen vermoeidheid en uitputting. De Jaspis kan lang gedragen worden omdat het een steen is met een langzame werking.

LET OP!
De kralen zijn gemaakt van (half)edelsteen, een natuurproduct. Geen steen is hetzelfde en de kralen die je ontvangt kunnen qua kleur iets afwijken van de foto.

Maat of Afmetingen

Created with Sketch.

Kies tijdens het bestellen de lengte van jouw ketting. De ketting is in lengte verstelbaar. De lengte van de ketting die je kiest is berekend zonder de hanger, dus de hanger valt eronder.

De ketting is verkrijgbaar in de lengtes:
40 - 45 cm
45 - 50 cm
50 - 55 cm
55 - 60 cm 
60 - 65 cm

Staat jouw lengte er toch niet tussen? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

GEBRUIK EDELSTENEN (ALGEMEEN)

Created with Sketch.

Laad en ontlaadt edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.