hanger Oranje Seleniet

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Hanger Oranje Seleniet exclusief ketting (deze is wel bij te bestellen)

Productinformatie

Seleniet heeft een fijne zachte energie waar je heerlijk op slaapt. Een seleniet doet het dan ook goed in de slaapkamer. Een echte engelensteen die je helpt in contact met je gidsen en engelen. Daarnaast heeft seleniet ook een reinigend vermogen: niet alleen zelfreinigend, maar seleniet kan ook andere edelstenen reinigen door deze op een stuk seleniet te leggen. 


Leg een stuk seleniet in alle vier hoeken van de kamer om de energie in een kamer te helen en te verzachten. 


Oranje seleniet heeft naast deze eigenschappen ook een grondende werking, juist als je met engelen en gidsen werkt. Werkt verkwikkend en laat je veiliger voelen doordat het sterk werkt op het sacrale chakra. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De hanger is ongeveer 5,5 cm

Productdetails

Created with Sketch.

Hanger Oranje Seleniet met ketting. Lood en nikkelvrij. 

Let op: De hanger op de foto is een voorbeeld. Edelsteen is een natuurproduct en geen hanger is hierdoor hetzelfde. De vorm van de hanger kan hierdoor afwijken van de foto. 

Gebruik Edelstenen (Seleniet)

Created with Sketch.

Seleniet is een zachte steen (een kristallijne vorm van gips) die niet tegen water kan. Houdt seleniet daarom uit de buurt van water. In vochtige ruimtes kan de steen na verloop van tijd aangetast worden. 

Seleniet heeft een zelfreinigende werking en kan ook andere stenen zuiveren. Toch vindt ook seleniet het erg fijn om af en toe in het maanlicht gezuiverd en geladen te worden.