Ketting Wilskracht (uniek en handgemaakt)

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Unieke ketting: Libelle, Amazoniet, Howliet en Electroplated Hematiet


Productinformatie


TRANSFORMATIE
De libelle staat, net als de vlinder, symbool voor transformatie. De libelle kondigt verandering aan, luchtigheid, speelsheid, kracht, wijsheid, voorspoed. Er hangt verandering in de lucht, positieve verandering. Weer op adem komen. 

AMAZONIET 
Een beschermende wilskrachtige steen. Helpt je uit de slachtofferrol te stappen en het heft in eigen hand te nemen. Maakt je bewust van je potentie en versterkt intuitie. Helpt overzicht te creeeren en geeft daardoor geestelijke rust. Brengt gevoel en verstand bij elkaar en ondersteund open communicatie tussen mensen en gidsen. 

HOWLIET
Howliet heeft een kalmerend en rustgevend effect. Helpt je ook bij woede en frustratie. Vanwege de ontspannende werking is het een fijne steen in tijden van stress. Howliet heeft een aardende werking. Werkt in op alle chakra’s. Vanwege het kalmerende effect is dit een fijne steen bij slaapproblemen, voornamelijk als deze door piekeren of malen wordt veroorzaakt.

HEMATIET
De kleine gouden kraaltjes is electroplated Hematiet. Hematiet werkt grondend, balanceert uitersten en vergroot het zelfvertrouwen. Ook verzacht de steen dwangmatigheid, verslaving en malende gedachten. Het helpt je weer te geloven dat je het leven wèl aankunt. 

Maat of Afmetingen

Created with Sketch.

De lengte van de ketting, zonder de bedel gemeten, is 44 cm. 

GEBRUIK EDELSTENEN (ALGEMEEN)

Created with Sketch.

Laad en ontlaadt edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.