Ketting transformatie (uniek en handgemaakt)

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Unieke ketting: Libelle, Afrikaans Turkoois, Lavasteen en Electroplated Hematiet


Productinformatie


TRANSFORMATIE
De libelle staat, net als de vlinder, symbool voor transformatie. De libelle kondigt verandering aan, luchtigheid, speelsheid, kracht, wijsheid, voorspoed. Er hangt verandering in de lucht, positieve verandering. Weer op adem komen. 

AFRIKAANS TURKOOIS (6mm kraal)
Bij deze libelle hoort Afrikaans Turkoois. Een steen van balans. Heb je meer rust in je leven nodig dan brengt deze steen innerlijke kalmte, rust en maakt je alert. Bij uitputting of lusteloosheid werkt de steen vitaliserend en opwekkend. Een steen van evenwicht. Maar ook een steen die voorspoed en geluk brengt. Een Turkoois helpt je op je weg naar zelfverwezelijking en  pakt hierin meteen een eventuele slachtofferhouding aan.

HEMATIET
De kleine gouden kraaltjes is electroplated Hematiet. Hematiet werkt grondend, balanceert uitersten en vergroot het zelfvertrouwen. Ook verzacht de steen dwangmatigheid, verslaving en malende gedachten. Het helpt je weer te geloven dat je het leven wèl aankunt. 

Maat of Afmetingen

Created with Sketch.

De lengte van de ketting, zonder de bedel gemeten, is 44 cm. 

GEBRUIK EDELSTENEN (ALGEMEEN)

Created with Sketch.

Laad en ontlaadt edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.

GEBRUIK EDELSTENEN (Turkoois)

Created with Sketch.

Turkoois is een edelsteen dat niet tegen water kan. Reinig deze steen dan ook niet in water. De steen kan verkleuren onder invloed van (fel) zonlicht.