Tijgeroog Schedeltje, 2cm

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Superlieve kleine schedeltjes van tijgeroog. Prijs is per stuk.

Productinformatie

Tijgeroog is een prachtige steen die jouw energie kan vertragen. Ideaal voor mensen die gehaast zijn en de neiging hebben voor zichzelf uit te rennen. Tijgeroog aardt je in het hier en nu. Maakt opmerkzaam, versterkt je ratio en jouw concentratie. Het helpt je sterker in je schoenen te staan, situaties en mensen beter te doorgronden en helpt bij beslissingen maken. Tijgeroog geeft geestelijke bescherming. Ook een hele fijne steen bij angsten en fobieën om de oorzaak te doorgronden en aan te pakken.


LET OP!
De schedeltjes zijn gemaakt van (half)edelsteen, een natuurproduct. Geen steen is hetzelfde en het schedeltje dat je ontvangt kan qua kleur iets afwijken van de foto.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Gewicht: 10-13 gram
Afmeting: 2 - 2,5 cm

Gebruik Edelstenen (Algemeen)

Created with Sketch.

Laad en ontlaad edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.