Chrysocolla Schedel, 93gram

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Prachtige handgeslepen schedel van Chrysocolla.

Productinformatie

Chrysocolla is een kalmerende, verzachtende steen. Een troostgevende steen zelfs. Hierdoor brengt het meer balans in de gevoelens van sensitieve personen, vooral als deze de neiging hebben snel te ontvlammen. Chrysocolla werkt rustgevend en is dus fijn in momenten waar je onder hoge stress staat.

Chrysocolla werdt volgens sommige bronnen vroeger de steen van de wijze vrouwen genoemd. Niet alleen vanwege voorgaande troostende en verzorgdende eigenschappen, maar ook omdat de steen je stimuleert zelf op zoek te gaan naar hogere kennis. De steen staat bovendien voor communicatie en helderheid van geest. Verzacht het hart en de keel zodat je weer vanuit jouw hart durft te spreken. Omdat het eerlijke, open en heldere communicatie stimuleert (spreken en aandachtig luisteren) is het een fijne steen om neer te zetten in een ruimte waar vaak gesprekken gevoerd worden.

Chrysocolla helpt in jouw bewustwordingsproces en authentieke expressie. 

De chrysocolla is een aardende steen die jou naar het hier en nu haalt en jou moed en kracht geeft.

Met deze schedel heb je een hele zachte vriendin en leermeester.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Gewicht: 93 gram
Afmeting: 5 x 4,5 x 3,5  cm

Gebruik Edelstenen (Algemeen)

Created with Sketch.

Laad en ontlaad edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.

Gebruik chrysocolla (Specifiek)

Created with Sketch.

Chrysocolla is een zachte steen en kan beter niet onder water worden gehouden.