Armband Zelfacceptatie

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Armband van Aqua Terra Jaspis, Amazoniet en Hematiet. 14 tot 18 cm.

Productinformatie

Deze armband "Zelfacceptatie" verzacht, laat je zien dat de situatie niet uitzichtloos is en helpt je het heft weer in eigen hand te nemen. Het laat je weer inzien dat je er mag zijn en wat een mooie potentie je hebt.

AQUA TERRA JASPIS
Aqua Terra Jaspis is een steen die je meeneemt de diepte van je emoties in, terwijl het ook jouw nuchterheid, helderheid van geest en rationeel denken stimuleert. Dit geeft niet alleen rust, maar hierdoor kun je ineens tot doorbraken of oplossingen komen omdat je begrijpt waardoor je vastloopt. Van dit leven, maar ook van vorige levens. De steen stimuleert het openen van jouw hart voor onvoorwaardelijke liefde. Dit helpt jou bij zelfacceptatie maar ook in relatie tot anderen. (Zelfs diegenen waar je normaal moeilijk mee door een deur kunt). Geeft hoop en moed in ogenschijnlijke uitzichtloze situaties. Werkt opbeurend, vitaliserend en vult energietekorten weer aan. 

AMAZONIET 
Een beschermende wilskrachtige steen. Helpt je uit de slachtofferrol te stappen en het heft in eigen hand te nemen. Maakt je bewust van je potentie en versterkt intuitie.

HEMATIET
De kleine gouden kraaltjes is electroplated Hematiet. Hematiet werkt grondend, balanceert uitersten en vergroot het zelfvertrouwen. Ook verzacht de steen dwangmatigheid, verslaving en malende gedachten. Het helpt je weer te geloven dat je het leven wèl aankunt. 

LET OP!
De kralen zijn gemaakt van (half)edelsteen, een natuurproduct. Geen steen is hetzelfde en de kralen die je ontvangt kunnen qua kleur iets afwijken van de foto.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Kralen 10, 8 en rondom 6mm
Armband 14cm-17cm 

De armband is elastisch, maar de juiste maat is natuurlijk wel fijn. Met een meetlint strak om je pols kun je jouw maat opnemen, zo zijn de kralen straks mooi verdeeld. Geen flexibel  meetlint? Gebruik een touw of een veter en meet deze daarna op!

GEBRUIK EDELSTENEN (ALGEMEEN)

Created with Sketch.

Laad en ontlaadt edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.