Armband Innerlijke waarheid

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Armband van Lapis Lazuli, Lavasteen en Hematiet. 14 tot 18 cm.

Productinformatie

"Innerlijke waarheid" is gemaakt met Lapis Lazuli die waarschijnlijk groen bijgekleurd is waardoor er een prachtig kleureneffect onstaat. Dit doet niets af aan de werking van de Lapis Lazuli.

LAPIS LAZULI
Lapis Lazuli wordt vanwege de mooie kleur al van oudsher gebruikt voor sieraden en werd ook wel koningssteen genoemd.

Lapis Lazuli is ook wel een steen van wijsheid. De Lapis Lazuli helpt om je op een integere, diplomatieke manier te uiten zonder in te boeten op jouw zelfexpressie. Ze vergroot  namelijk niet alleen jouw zelfvertrouwen maar  stimuleert ook helderheid van geest en waarheidsvinding. 
Lapis Lazuli is een hele spirituele steen. De Lapis Lazuli versterkt jouw spirituele kracht en helpt jou jezelf te zijn, eerlijk tegen jezelf te zijn en jouw eigen weg te gaan.

De Lapis Lazuli is een kalmerende steen. Een goede steen voor bezinning, maar ook om angsten, vooroordelen en onderdrukte frustraties te verzachten. Versterkt vriendschappen door de ander te accepteren zoals ze zijn. 


LAVASTEEN
De electroplated lavasteen helpt om overtollige energie af te laten vloeien naar de aarde. De lavasteen helpt jou bij het verkennen van jouw innerlijke belevingswereld. Het neemt je mee naar de kern, om daar op een diep niveau de energie los te maken, af te vloeien en weer te laten stromen. Het maakt je doortastend, vergroot jouw wilskracht en wakkert op een zachte manier jouw vuur een beetje aan. De lavasteen is een fijne, aardende steen, vooral als je de neiging hebt te gaan fladderen. Lavasteen geeft rust, met name in een wirwar van gedachtestromen. Lavasteen is een fijne steen in tijden van stress en zorgt dat je hier beter mee om kunt gaan en de positieve kant ervan ook weer kunt zien.

HEMATIET
De kleine gouden kraaltjes is electroplated Hematiet. Hematiet werkt grondend, balanceert uitersten en vergroot het zelfvertrouwen. Ook verzacht de steen dwangmatigheid, verslaving en malende gedachten. Het helpt je weer te geloven dat je het leven wèl aankunt. 

LET OP!
De kralen zijn gemaakt van (half)edelsteen, een natuurproduct. Geen steen is hetzelfde en de kralen die je ontvangt kunnen qua kleur iets afwijken van de foto.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Kralen 10, 8 en rondom 6mm
Armband 14cm-17cm 

De armband is elastisch, maar de juiste maat is natuurlijk wel fijn. Met een meetlint strak om je pols kun je jouw maat opnemen, zo zijn de kralen straks mooi verdeeld. Geen flexibel  meetlint? Gebruik een touw of een veter en meet deze daarna op!

GEBRUIK EDELSTENEN (ALGEMEEN)

Created with Sketch.

Laad en ontlaadt edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.