Armband Groene Feniks

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Armband van Afrikaans Turkoois en Hematiet. 14 tot 18 cm.

Productinformatie

Deze armband brengt een mooie combinatie tussen aarding en verandering. Afrikaans Turquoise helpt je namelijk om verandering aan te brengen in je leven terwijl Hematiet je aardt. Als een ware Phoenix herrijs jij uit het as van dat wat jouw tegenhield. 

TURKOOIS
Turquoise is een steen van balans. Heb je meer rust in je leven nodig dan brengt deze steen innerlijke kalmte, rust en maakt je alert. Bij uitputting of lusteloosheid werkt de steen vitaliserend en opwekkend. Een steen van evenwicht. Maar ook een steen die voorspoed en geluk brengt. Een Turkoois helpt je op je weg naar zelfverwezelijking en  pakt hierin meteen een eventuele slachtofferhouding aan.

HEMATIET
De kleine gouden kraaltjes is electroplated Hematiet. Hematiet werkt grondend, balanceert uitersten en vergroot het zelfvertrouwen. Ook verzacht de steen dwangmatigheid, verslaving en malende gedachten. Het helpt je weer te geloven dat je het leven wèl aankunt. 

LET OP!
De kralen zijn gemaakt van (half)edelsteen, een natuurproduct. Geen steen is hetzelfde en de kralen die je ontvangt kunnen qua kleur iets afwijken van de foto.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Kralen 10, 8 en rondom 6mm
Armband 14cm-17cm 

De armband is elastisch, maar de juiste maat is natuurlijk wel fijn. Met een meetlint strak om je pols kun je jouw maat opnemen, zo zijn de kralen straks mooi verdeeld. Geen flexibel  meetlint? Gebruik een touw of een veter en meet deze daarna op!

GEBRUIK EDELSTENEN (ALGEMEEN)

Created with Sketch.

Laad en ontlaadt edelstenen in het (volle) maanlicht of door deze op (een bedje van) een reinigend kristal te leggen zoals bijv. Seleniet, Amethist of Bergkristal. Niet alle edelstenen kunnen tegen water. Sommige edelstenen verkleuren (vervagen) in direct zonlicht. Bewaar edelstenen op een droge plek uit het directe zonlicht wanneer je deze niet gebruikt.

GEBRUIK Turkoois (Specifiek)

Created with Sketch.

Hoewel Afrikaans Turquoise een jaspissoort is, en harder dan gewoon Turquoise is het een edelsteen dat niet goed tegen water kan. Reinig deze steen dan ook niet in water. De steen kan verkleuren onder invloed van (fel) zonlicht.