sandra

Sandra leeft en ademt de maan. In haar yogalessen verweeft ze de  bewustwording van de cycli waarmee we als mens te maken hebben. Als surfer is de maan een grote inspiratiebron voor voor haar. De manier waarop de maan haar invloed heeft op de getijden van de zee, maar ook onszelf. We bestaan immers zelf ook voor een groot deel uit water. Werken met cycli uit de natuur (maancyclus, jaargetijden, menstruatiecyclus) ziet zij als een prachtige natuurlijke manier om balans en harmonie te vinden tussen yin en yang in ons leven. Het leven in flow in verbinding met de maan en de seizoenen is hoe zij haar lessen en cursussen geeft.

Sandra is ooit gestart als Vinyasa docente en gaf voornamelijk Vinyasa flow lessen. Tegenwoordig geeft zij de zachtere en rustigere yogavormen. In deze yogavormen krijg je meer de tijd om sensaties in het lichaam waar te nemen, terwijl je beweegt of zelfs in stilte ligt. Deze lessen zijn rustig, maar niet zonder uitdaging.

Sandra:
"Innerlijke alchemie ontstaat wanneer we bewust de sensaties ontmoeten die door ons heen bewegen. Wanneer we toestaan en niets proberen te veranderen aan de ervaring. Onszelf simpelweg laten voelen en luisteren.

En door deze diepere band met jezelf, de kans om je kracht te ontdekken en balans te ervaren tussen je binnenwereld en buitenwereld, tussen zon en maan, tussen het mannelijke en het vrouwelijke, yang en yin. Jouw eigen unieke manier van schijnen en schitteren te ontdekken."

 
Sandra geeft naast de live lessen ook online yogalessen. Kijk op haar website voor meer informatie en het rooster.

www.moonfloweryoga.nl

Mijn diensten

cursus “jouw menstruatiecycluS (her)ontdekken als krachtbron”

Start: de cursus is opgedeeld in workshops die los of als volledige cursus te volgen zijn. Kijk in de agenda voor de data!

Hoe zou het zijn om je menstruatiecyclus als je persoonlijke krachtbron te ervaren? Dat je je in je kracht voelt gezet in plaats van dat je je menstruatie(cyclus) als een last voelt? Doe mee met deze 6-weekse cursus en ontdek met een kleine groep vrouwen hoe het is om een nieuwe relatie op te bouwen met deze natuurkracht die je binnen in je draagt.
Voor de derde keer op rij organiseert Moonflower Yoga in samenwerking met Ajna Tempel Heemskerk deze cursus.

Locatie: Heemskerk

Neem contact op via onderstaand formulier of schrijf je direct in op Moonflower Yoga

Vrouwencirkel: "Ontdek de kracht van je innerlijke herfst" 

In deze vrouwencirkel maken we in diepte kennis met het 4e seizoen van de 4 seizoenen in de menstruatiecyclus, de innerlijke herfst. Net als de innerlijke lente is de innerlijke herfst een transitieseizoen. Je beweegt nu in tegengestelde richting, van buiten op je weg terug naar binnen.

Innerlijke herfst wordt ook wel het pre-menstrum genoemd. Je wordt uitgedaagd los te laten. Je ervaart de afname van je eerder opgebouwde buffers en de toename van je kwetsbaarheid. Dit kan de nodige moodswings met zich meebrengen of soms zelfs fysieke pijn, als je niet in contact bent met jezelf.

 
Locatie: Heemskerk
Datum: 30 oktober 2022
Tijd: 15:00 - 17:00

Neem contact op via onderstaand formulier of schrijf je direct in op de website van de Ajna Tempel

Vrouwencirkel: "Ontdek de kracht van je innerlijke zomer" 

In deze vrouwencirkel maken we in diepte kennis met het 3e seizoen van de 4 seizoenen in de menstruatiecyclus, de innerlijke zomer. Of als je cyclus er niet meer is de fase van de volle maan.

De energie van de innerlijke zomer kennen de meesten van ons goed. Het is de energie waar we vaak het meest om gewaardeerd worden. We kunnen zelfs verlangen dat we altijd zo zouden kunnen zijn als in deze fase, expressief, aanwezig, genietend, het leven vierend. Wat als je natuur nou niet gewaagd en expressief is?

Het is in de basis het seizoen van de natuurlijke moeder, daar waar je alles kunt zijn voor anderen. Je kunt het allemaal aan. Voor zolang het duurt natuurlijk. In een cyclus zit beweging en je beweegt uiteindelijk weer door naar een volgende fase.


Locatie: Heemskerk

Datum: 18 september 2022
Tijd: 15:00 - 17:00

Neem contact op via onderstaand formulier of schrijf je direct in op de website van de Ajna Tempel

Neem contact op met sandra voor meer info

Vul onderstaand contactformulier in om een consult bij deze Zenzuster te boeken.
Vermeld hierin duidelijk welke dienst bij welke Zenzuster jij wilt boeken. Jouw aanvraag zal door Zenzusters.nl worden doorgezet naar de betreffende consulente.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.