Nicolette

Nicolette leeft met liefde en aandacht. Op een luchtige en aardse manier begeleidt ze jou kalm weer terug naar jezelf.

Nicolette was werkzaam als docent in het middelbaar onderwijs. In 2012 raakte ze overspannen, door de combinatie van zorg voor haar ouders, een kind met 'een diagnose' en haar werk dat ze steeds minder op haar manier kon vormgeven.

Op aanraden van een psycholoog volgde ze een training Mindfulness en ging zij yogalessen volgen. Toen ze merkte wat een positief effect yoga en mindfulness hebben op haar welbevinden, wilde ze dat delen met haar leerlingen op school. In 2013 deed ze een opleiding en training tot yogadocent, daarna is ze begonnen met het verzorgen van de lessen ‘yoga op school’. Verschillende andere trainingen en opleidingen volgden. Zo is ze in 2015 afgestudeerd als Kinder- en jeugdcoach bij het Atma Instituut in Amersfoort. In 2021 rondt zij een opleiding tot natuurgids af.

Na ruim 20 jaar voor de klas als docent Nederlands, besloot ze dat het tijd was voor iets dat nog beter bij haar past. Ze ruilde het schoolbord in voor het yogamatje en het klaslokaal voor haar eigen praktijkruimte, waar ze met kinderen en jongeren aan het werk kan.  Binnen haar praktijk op de ‘coachzolder’ en daarbuiten helpt zij kinderen, pubers en (jong)volwassenen beter naar zichzelf en elkaar te luisteren.

Met liefde en aandacht organiseert ze verschillende activiteiten, waardoor je even aandacht voor jezelf kunt hebben. Zoals workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, NVC, RET, Mindfulness, yoga, ouder - kind yoga, (stilte)wandelingen en een maandelijks Middagje Met Liefde en Aandacht. Het motto achter deze activiteiten is ‘Vanuit bewegen en ontspanning luisteren naar jezelf’.

www.metliefdeenaandacht.nl

Mijn diensten

Middag met Liefde en Aandacht

Een Middagje Met Liefde en Aandacht is een soort minivakantie. Een rustpunt in de maand. Ontstaan als activiteit  voor ouders, maar ook andere (jong)volwassenen zijn zeker welkom (Een Middagje samen met je dochter of zoon is ook heel waardevol). Tijd en aandacht voor jezelf. Iedere middag bestaat uit andere onderdelen.  Ieder reisje is anders. Maar de bestemming is altijd thuiskomen bij jezelf.

Datum: maandelijks, zie agenda 
Locatie: Beverwijk

Stiltedag   

Tijdens deze dag wisselen yoga en verschillende vormen van meditatie en andere mindfulness oefeningen elkaar af. Behalve tijdens de ontvangst, inleiding van de oefeningen en (geleide) meditaties en de afsluiting, wordt er niet gesproken. Je hoeft dus niets met elkaar te delen, behalve de ruimte. Jij mag de hele dag stil zijn. Zodat je de kracht van stil zijn kunt ervaren en kunt voelen dat deze stilte stress verlicht en inspiratie vergroot.
De dag is inclusief verzorgde lunch en koffie/thee met iets lekkers. Aanmelden kan tot 16 september voor deze dag kan via een mailtje aan info@metliefdeenaandacht.nl. Er is plek voor 5 deelnemers. Kijk ook op Facebook.

Datum en Locatie wisselend, zie agenda 

Wisdom Walks

Tijdens een Wisdom Walk maak je een mindful wandeling in stilte, met aandacht voor het lopen en de omgeving. Op verschillende plaatsen staan je stil. Nicolette stelt je dan een (filosofische) vraag ter overdenking, waarop je jouw antwoord kort op papier noteert.

Datum: 1x per kwartaal, zie de agenda voor komende Wisdom Walks!
Locatie: Heemskerk e.o.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier hieronder.

Neem contact op met Nicolette voor meer info

Vul onderstaand contactformulier in om een consult bij deze Zenzuster te boeken.
Vermeld hierin duidelijk welke dienst bij welke Zenzuster jij wilt boeken. Jouw aanvraag zal door Zenzusters.nl worden doorgezet naar de betreffende consulente.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.