Naomi

Naomi is een natuurlijke coach in meerdere opzichten, al zal ze dat zelf niet snel zo noemen, zij noemt het liever helpen. Het begeleiden van mensen naar haar of zijn volle potentieel is iets wat zij gewoon graag doet, en daar heeft ze dan ook een geboren aanleg voor.

In de openheid van de natuur, de geborgenheid van een stille yogales of een persoonlijke tarotreading. Naomi werkt intuïtief, zonder vaste vormen. Zij kijkt naar waar het moment om vraagt en wat jij op dat moment nodig hebt. Door de unieke aanpak van Naomi leer jij zelf ook weer naar jouw gevoel te luisteren en hier op te vertrouwen. 
 
Naomi:
"De beste manier om het leven te bestuderen is door het zelf te beleven: ervaringen op doen door met een open hart in de meest uiteenlopende dingen te stappen, "Ja" zeggen op uitnodigingen, buiten de paden te lopen en alleen te doen wat goed voelt. Door deze houding ben ik in een fase beland waarin ik kan zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben in het Leven zelf."

Naomi heeft verder de docentenopleiding Yin yoga bij Yogadreams Zaandam en opleiding Basis Coach bij Sonnevelt afgerond. Verder nog een cursus wandelcoaching bij het ATMA instituut in Amersfoort behaald en de 10 daagse Vispassana cursus bij Dhamma Payota in België voltooid.

www.noomish.nl

Mijn diensten

Persoonlijke Tarot Reading

Heb jij een brandende vraag of wil je een meer algemene legging? Naomi leest met alle liefde de kaarten voor je in een persoonlijke sessie bij jou thuis.


Locatie: IJmond e.o.

Neem contact op via het onderstaande contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Mindful wandelingen

In ongeveer 2 uur tijd wordt je meegenomen op jouw eigen reis door de natuur. Door middel van mindful doe- en schrijfopdrachten kom je meer over jezelf te weten. Je kan antwoorden krijgen over bepaalde kwesties of moeilijke situaties. De opdrachten worden in principe in stilte gedaan. De natuur geeft alles wat je nodig hebt.

Locatie: IJmond

Nieuwe data zijn te vinden in de Zenzusters agenda of op 'de Wandelmeid' Facebookpagina

Neem contact op met Naomi voor meer info

Vul onderstaand contactformulier in om een consult bij deze Zenzuster te boeken.
Vermeld hierin duidelijk welke dienst bij welke Zenzuster jij wilt boeken. Jouw aanvraag zal door Zenzusters.nl worden doorgezet naar de betreffende consulente.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.