Janet

Janet verzamelt kruiden, studeert kruidengeneeskunde, heeft een uitgebreide achtergrond in energetisch werk en is gecertificeerd Hatha yoga lerares.

De opleidingen die Janet heeft gevolgd met betrekking tot healingwerk zijn:
Reiki I, II en II, Munay Ki , Energyhealing, Angelic Healer Practitioner, Angelic Healer Advanced Practitioner, Miraja Soul Energy Healing en Ankh Healing.

Ze verdiept zich graag in kruiden, en de energetische, magische en geneeskrachtige werking daarvan.

Toch houdt ze zich voorlopig even bezig met de producten in de webshop. Wist je dat een groot gedeelte van de producten in onze winkel door haar zelf gemaakt is?

In 2022 hoopt zij een lijn zelf gesmede zilveren zenzusters sieraden te kunnen toevoegen aan de webshop, dus houd de website in de gaten!

www.zenzusters.nl

Janet schrijft soms ook verhalen en gedichten, die heeft zij verzameld op:
www.hersenstof.com

Mijn diensten

ZomerSPECIAL 2022: maanyoga op het strand

Deze zomer organiseert Janet op de woensdagavonden rond de volle of nieuwe maan, yoga op het strand. Naast het zomerse vuur is de energie astrologisch gezien ook aan het razen, het is een bijzondere tijd met een snelle frequentieverhoging die kan zorgen voor behoorlijk wat innerlijke onrust als je hier gevoelig voor bent. Deze zomer is het nog belangrijker om de tijd te nemen voor een goede gronding.

Deze lessen zijn ook geschikt voor beginners


Locatie: Wijk aan Zee
Data: Verschillende - check de agenda!
Tijd: 20:00 - 21:30
Uitwisseling: €5,-