Gladys

"Zingen hoort bij ons mens-zijn, het is even natuurlijk als adem halen"

Dat is het levensmotto van Gladys, onze Zenzuster met classic soul. Gladys is van mening dat iedereen kan zingen. Zelf zingt ze haar hele leven al. Haar grootste passie is dan ook zingen en muziek. Zo heeft zij al meer dan een decennium zangles bij Yvette Dekker van Muziekacademie Amsterdam en zingt zij in het grootste gemengde koor van Beverwijk.

"Ik weet dat zingen helend kan zijn voor een mens. Het gaat niet om de ingewikkelde toonladders of leuk liedjes zingen met mensen, maar die stem in al haar vrijheid laten klinken. Juist dìe authentieke stem, zonder poespas: rauw en onbeteugeld, daar ben je naar op zoek. Die wil ik horen in al haar pracht en praal"

Daarom is Gladys de therapeutische kant opgegaan van de muziek. Ik gaf al les in ademhalingstechnieken en zangles aan patienten, en zag hoeveel baat zij daarbij hadden dat smaakte naar meer."

Gladys heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de Psychiatrie. Momenteel werkt zij als Psychiatrisch verpleegkundige in een ziekenhuis waar zij  workshops geeft in ademhaling en ontspanningsoefeningen en visualisatie. De meeste patienten in deze workshops zijn vrouwen die veel hebben meegemaakt.

Hiernaast gaf Gladys workshops buikdansen in blijf-van-mijn-lijfhuizen. "Maar niet alleen daar, hoor. Ook op het strand en in buurthuizen, heel afwisselend en multi-cultureel"

Gladys:
"Buikdans is een mooie manier om met je lichaam en emoties te werken; je creëert een stuk bewustwording in het lichaam. Het leren accepteren van jouw lichaam in al haar schoonheid en beperkingen, het (her)ontdekken van je sensuele vrouwelijke kanten en het samen zijn met andere vrouwen; dansen en vreugde delen. Dàt werkt helend voor de ziel."

Mijn diensten

Buikdans Workshop "Zelfliefde"

Gooi je haar los en stamp met blote voeten op de grond: Laat de oervrouw in jezelf naar boven komen, jouw wild.
Vind de weg naar jouw sensuele zelf en ontdek de helende kracht van het buikdansen. Dansen werkt helend, de ritmische bewegingen brengen je in vervoering, met blote voeten stampen werkt aardend maar het wiegen met de heupen maakt nog het meest los: wist je dat trauma zich vastzet in de heupen? Laat los en geniet!

Trek gemakkelijke kleding aan waarin je goed kunt bewegen en neem een mooie rok mee.

Data: nieuwe datum volgt snel, houd de
agenda in de gaten!
Locatie: Heemskerk e.o.


Meld je aan via onderstaand contactformulier. 

Stembevrijdings Therapie

Binnenkort biedt Gladys stembevrijdingstherapie aan.

Op dit moment zijn er, binnen haar eigen ontwikkelingen net te weinig mogelijkheden om deze therapie optimaal en veilig te kunnen aanbieden.

Omdat Gladys haar hart en ziel in haar werk verweeft en jou de beste therapie gunt is er op dit moment besloten geen stembevrijdingstherapie aan te bieden.

Blijf op de hoogte door de agenda in de gaten te houden!


Neem contact op met Gladys voor meer info

Vul onderstaand contactformulier in om een consult of workshop bij deze Zenzuster te boeken.
Vermeld hierin duidelijk welke dienst bij welke Zenzuster jij wilt boeken. Jouw aanvraag zal door Zenzusters.nl worden doorgezet naar de betreffende consulente.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.