Onze Zenzusters

Janet

Haarlem e.o. / Online consults
- Handgemaakte productenJanet verzamelt kruiden, heeft een uitgebreide achtergrond in energetisch werk en doet al jaren yoga. Toch houdt ze zich voorlopig even bezig met de producten in de webshop. Wist je dat een groot gedeelte van de producten in onze winkel door haar zelf gemaakt is?

Hilde

Haarlem e.o. / Online consults
Talen: NL/EN
- Tarot
- Dierencommunicatie

Hilde is tarotlezer, communiceert met dieren en heeft haar eigen coaching praktijk. Hilde helpt  je om duidelijkheid en inzicht te krijgen.  Hilde heeft van jongs af aan al een passie voor tarot en is een echte dierenvriend. 

Naomi

Beverwijk e.o. / Online readings
Talen: NL/EN
- Tarot readings
- Mindful wandelingen
- Vrouwencirkels

In de openheid van de natuur, de geborgenheid van een vrouwencirkel of een persoonlijke tarotreading. 
Het begeleiden van mensen naar haar of zijn volle potentieel is iets wat Naomi graag doet, en daar heeft ze dan ook een geboren aanleg voor. 

Sandra

Assendelft e.o./Online consults
Talen: NL/EN
- Cyclusbewustzijn
- Vrouwencirkels
- Yoga & Yoga Nidra


Sandra leeft en ademt de maan.  Werken met cycli uit de natuur (maancyclus, jaargetijden, menstruatiecyclus) ziet zij als een prachtige natuurlijke manier om balans en harmonie te vinden tussen yin en yang in ons leven. Het leven in flow in verbinding met de maan en de seizoenen is hoe zij haar lessen en cursussen geeft.

Nicolette

Heemskerk, Castricum e.o.
Talen: NL/EN
- Wisdom Walks
- Stilte retraites
- Yoga en Mindfulness


Nicolette leeft met liefde en aandacht en dat voel je terug in alles wat zij doet. Op een luchtige en aardse manier begeleidt ze jou kalm weer terug naar jezelf.

Nicolette organiseert verschillende activiteiten onder het motto 'vanuit bewegen en ontspanning luisteren naar jezelf'.

Gladys

Beverwijk e.o.
Talen: NL/EN
- Buikdans Workshops
- Stembevrijdings therapie


Gladys is onze Zenzuster met "Classic Soul".  Vanuit haar voorliefde voor muziek en dans en haar uitgebreide achtergrond in de psychiatrie heeft zij een stevige basis om jou te begeleiden naar jouw authentieke 'ik' en helpt zij jouw rauwe, wilde en sensuele zelf te (her)ontdekken.