Ons Verhaal

zenzusters

Zenzusters.nl bestaat al sinds 2016, maar op een of andere manier kwam er altijd iets tussen voordat we haar de wereld in konden laten gaan. Ergens voelde het niet goed op die momenten.
Op een gegeven moment lag Zenzusters.nl te verstoffen in mijn ideeënkast.
Soms stofte ik haar liefdevol even af en zette haar weer terug. Ik wíst dat het juiste moment nog moest komen.  Zenzusters.nl is ontstaan vanuit zusterschap in de modern-tradionele Westerse kijkwijze:
Mijn zusje en ik. 

Maar sinds het vastleggen van Zenzusters.nl in 2016 is er veel veranderd in onze levens. Ik ben op de reis van mijn leven beland. En hoewel de reis niet altijd even makkelijk is, en met veel ups en downs gepaard gaat, is deze reis zo prachtig. Ik heb de magie in mijn leven herondekt en mijn band met de vrouwelijke kracht is veranderd, verdiept, versterkt, verzacht.

En bij iedere uitdaging was daar die oerverbinding, het zusterschap. Oud-bekenden en nieuwe zusters.
Allemaal hadden ze een eigen rol op dit bijzondere pad. Zenzusters is voor mij zoveel rijker geworden, zoveel intenser en heeft zoveel meer betekenis gekregen dan waarmee haar naam ooit geregistreerd werd.

De initiële intentie van rust en zingeving was al mooi, maar met de jaren heeft zij soul gekregen.

Zenzusters.nl is herboren. Door de as van overleven, naar zusterschap in verbinding vanuit de verzorgende, beschermende en liefdevolle, zachte kracht die vrouwen zo sterk maakt.

Online moet er misschien nog een en ander gebeuren, maar offline is de verbinding sterk.
Dankzij jullie: Nu, Toen en Later.

Alle liefs,

Janet,
medeoprichtster van Zenzusters.nl