De Zenzusters AGENDA

Zenzusters gaat voor jou op zoek naar magische activiteiten! Hieronder vind je per maand de magische activiteiten (zoals ceremonies, cirkels, cursussen en maanvieringen) die onze Zenzusters voor jou organiseren, of activiteiten die wij zelf erg leuk vinden. Via de knop [Meer informatie] onder elke activiteit ga je direct naar de webpagina van de Zenzuster zelf of van een partner waarmee de activiteit georganiseerd wordt voor meer informatie of om je direct in te schrijven. Lekker overzichtelijk op één pagina. Dus leg je agenda klaar en plannen maar!

Agenda September 2022

VR 30 Sep 2022: WErken met Edelstenen ~ Janet
- Beverwijk - 

Op een luchtige wijze leer je de basis in het herkennen van de werking, technieken om je te verbinden met de steen en ga je via meditatie op onderzoek welke steen momenteel het beste bij jou past.

En beter nog: je kunt meteen even rondgluren in het atelier!


Locatie: Het Zenzusters Atelier, Beverwijk
Tijd: 19:30 - 21:30
Uitwisseling:  Op donatiebasis, maar meld je wel even aan.

Agenda oktober 2022

Za 08 okt 2022: Open Huis bij Met liefde en aandacht ~ Nicolette en Sylvia
- Beverwijk - 

Tijdens deze dag kun je binnenlopen in de voormalige pastorie en kennis maken met verschillende ondernemers. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de coachzolder. Er staan verschillende activiteiten die Nicolette aanbiedt in haar ruimte op het programma.

Om van te proeven.

Je kunt je inschrijven voor 1 of meerdere activiteiten, je kunt er een heel dagje Met Liefde en Aandacht voor jezelf van maken! Of neem een vriend(in) mee. Wees wel op tijd met inschrijven, want de plekjes zijn beperkt!

Kijk voor het volledige programma op de website van Nicolette via onderstaande link.


Locatie: De Coachzolder, Breestraat 101, Beverwijk
Tijd: 13:00 - 18:00

Vr 21 okt 2022: Start Buikdans & Yoga ~ Jamila en Janet
- Beverwijk - 

Vanaf 21 oktober starten Jamila en Janet met een combinatie van buikdans en yoga. Op de vrijdag kom je heerlijk tot jezelf, laat de week achter je, zak in jouw eigen energie en laat je vanuit daar meevoeren op de muziek. Opgewekt door de ongrijpbare tederheid van de Arabische rietfluit, het verlokkende getokkel van de oud, de heimwee van de accordeon of de krachtige ritmes van darabukka en tabla wordt je uitgenodigd om jouw emoties te uiten in dans.

Je begint met yoga, waarna Jamila je de technieken van het buikdansen leert en we eindigen met een cooling down van yoga en meditatie. 

Locatie: Studio O, Beverwijk
Tijd: 19:15 - 21:45
Uitwisseling:  €20,- of een strippenkaart van 10 keer voor  €170 
Van te voren aanmelden noodzakelijk.

Zo 30 okt 2022: De kracht van jouw innerlijke herfst  ~ Sandra
- Heemskerk - 

In deze vrouwencirkel maken we in diepte kennis met het 4e seizoen van de 4 seizoenen in de menstruatiecyclus, de innerlijke herfst. Net als de innerlijke lente is de innerlijke herfst een transitieseizoen. Je beweegt nu in tegengestelde richting, van buiten op je weg terug naar binnen.

Innerlijke herfst wordt ook wel het pre-menstrum genoemd. Je wordt uitgedaagd los te laten. Je ervaart de afname van je eerder opgebouwde buffers en de toename van je kwetsbaarheid. Dit kan de nodige moodswings met zich meebrengen of soms zelfs fysieke pijn, als je niet in contact bent met jezelf.


In elk van de 4 seizoen liggen krachten op je te wachten. We gaan ontdekken hoe we die van de innerlijke zomer kunnen ontsluiten en de krachten voor je kunt laten werken. Je spirituele fitnessprogramma wordt verder uitgebouwd en je laat je innerlijke wijsheid verder ontwaken.


Locatie: Ajna Tempel, Merel 415, Heemskerk
Tijd: 15:00 - 17:00
Uitwisseling:  €35,- Van te voren aanmelden noodzakelijk.